Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърцащи спирачки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Благодарско ще пшробвам какво ще стане ако няма ефект ще търся нови че не се трае.
    АР 156 1.8 ТС 2000г

Comment

аз карам с galfer- не свирят
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

а възможно ли е да скърцат защото още не е улегнала накладката ? чистак-бърсак са и двете ! не съм на ясно за това пуснах тази тема.
        sigpic
        Alfa Romeo 1.8 T.S. 144hp

Comment

Първоначално публикувано от sischo0 Покажи съобщение
          а възможно ли е да скърцат защото още не е улегнала накладката ? чистак-бърсак са и двете ! не съм на ясно за това пуснах тази тема.
          Мойте си бяха добре в началото , сега от време на време скърцат и като че ли свирят , като ги натоваря малко повече , примерно 1 спиране от 90 до 20 и след това се разсвирват малко..
          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Някои накладки са по-меки от др.
            Доста често по-евтините поскърцват и дори свирят,но по-трудно се износват.
            По-меките са доста по-добри като качество и спирачен контрол,но се хабят по-бързо
            Не следвай път - върви, където няма път и остави следа
            Рено Лагуна 1.8 1996 95hp
            Алфа Ромео 156 1.8 144hp(или нещо от тоя сорт беше)

Comment

Моите са от скъпите червено феродо и при малка скорост и леко натискане свират
              фен

Comment

Първоначално публикувано от bi40 Покажи съобщение
                Моите са от скъпите червено феродо и при малка скорост и леко натискане свират
                Повярвай феродото ти не е от скъпото има едни серии дето се водят рейсинг там най ниския клас струват по спомен около 250лв иначе има накладки които са по хубави от феродото и по скъпи примерно текстар паджит Ате макар че аз съм с текстар и пак свирят от време на време но не е като феродото и с феродо съм бил.
                156 1,8 ТS 99
                Nissan Murano 2005

Comment

Моят проблем е като на колегата bi40 ,свирят само когато спирам от малка скорост или ги натискам леко едва едва, при голяма скорост и по интензивно натискане нямам никакъв проблем ,ще ме яд ако си купя нови и пак така започнат да свирят,дори и да са от гореизброените марки никой не ми дава гаранция.
                  АР 156 1.8 ТС 2000г

Comment

Първоначално публикувано от sischo0 Покажи съобщение
                    Да. Затова покарай малко да улегнат и след това прави каквото и да е. Затова споменах за въпросния спрей. ползва се при смяна на накладки точно заради това.
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                    X